Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csoportos edzések

Egyedül unalmas? Nincs motiváció? Válassz csoportos óráink közül, ahol jó hangulatban, kellemes társaságban biztos, hogy az edzés nem csak hasznos lesz, hanem élmény is!

edzesek-a-teremben-2.jpg

Power Body 1 - BECU

A Power Body 1, egy súlyzós edzés, mely alapvetően egy szálkásító-zsírégető edzés, ahol kemény munka vár rád. A gyakorlatok a testépítő alapgyakorlatokból állnak, melyet mindenki, a számára egyénileg megválasztott súlyokkal hajt végre. Az óra 70-80 %-ban a comb és farizmok erősítésére összpontosít, de kitérünk minden edzésen a hasizomra és a felsőtest izomzatára is. A két különböző Power Body óra együttesen dolgozza át maximálisan a teljes testet.
 

Power Body 2 - BECU

A Power Body 2, egy súlyzós edzés, mely alapvetően egy szálkásító-zsírégető edzés, ahol kemény munka vár rád. A gyakorlatok a testépítő alapgyakorlatokból állnak, melyet mindenki, a számára egyénileg megválasztott súlyokkal hajt végre. Az óra 70-80 %-ban a felsőtest izomzatát dolgozza meg, de kitérünk minden edzésen a hasizomra és a farizomra is. A két különböző Power Body óra együttesen dolgozza át maximálisan a teljes testet.
 

Body Balls - PETRA

Ez egy zsírégető aerobic óra, ahol kis labdák teszik színesebbé az órát. A szép formájú, tónusas izomzat kialakítása mellett ez az eszköz segít a helyes testtartásban, növelei a hajlékonyságot és az ízületi mozgékonyságot, fejleszti a mozgáskoordinációt, az egyensúlyérzéket és a ritmusérzéket is. A pulzus az óra teljes ideje alatt a szírégető zónában van.
 

Alakformáló - PETRA

A mindekiáltal ismert és közkedvelt alakformáló órák könnyen követhetőek valamint korosztálytól és edzettségi állapottól függően bárki számára ideális megoldás. Jó hangulatban mindíg jobban megy az edzés.
 

Step forever - KITTI

A step órák nem maradhatnak el egyetlen fitness terem programjából sem. Ez egy nagyszerű eszköz, melynek segítségével vidám táncos, koreográfiás órát, és erősítő és zsírégető órát is lehet tartani. Mi ezek ötvözetével várunk step óráinkon.
 

Has, fenék, comb - KITTI

Ez az óra túl sok magyarázatot nem kíván, hiszen ahogy a nevében is benne va a nők problémás területeit dolgozza végig. Ideális óra a fogyni vagy formálódni vágyók számára.
 

Köredzés - ZOLI

Ez az óra a konditeremben zajlik. Szeretnél súlyzózni, de nem tudod melyik gépet hogy kell használni? Egyedül hiányzik a motiváció? Itt csapatban edzzhetsz és edzői irányítással dolgozol. Az órán az egyéni sajátosságok figyelembevétel minden izomcsoportot megdolgozásra kerül.